HOL VÁSÁROLHATÓAK MEG AZ ELYTH TERMÉKEK?


Elyth S termékcsalád

ELYTH S termékcsalád - a sportsérülések kezelésére!

Az ELYTH S termékek kiválóan alkalmasak a sportsérülések megelőzésére és kezelésére.

Már évek óta képviselteti magát az ELYTH S termékcsalád rendkívül elismert termékeivel a német, osztrák, és svájci professzionális sport területén.

Például, az ELYTH termékeket használták a német sportolók a 2004-es olimpiai játékokon Athénban, a 2008-as pekingi olimpián és 2010-ben vancouveri téli olimpián is. A német labdarúgóválogatott és több Bundesliga első és másodosztályú csapat mellett, osztrák illetve svájci labdarúgó csapatok, német jégkorong egyesültek, kosárlabda csapatok valamint kézilabda csapatok is használják az ELYTH S termékeket sportsérüléek kezelésére, illetve a szükséges terápiák elvégzéséhez.

Az ELYTH S termékek megbízhatóan alkalmazhatóak, használatukkal a sérülések gyors és teljes gyógyulását érhetjük el.
Így az ELYTH S termékek megfelelnek a magas szintű, professzionális sport, de ugyanakkor az amatőr sport gyógyászatának is.

Az ELYTH S termékcsalád kínálata a felhasználóját a legjobb termékekkel látja el az akut sérülések, panaszok kezelésére és gyógyítására; valamint sérülések megelőzésé érdekében.


Elyth S Kinezológiai Szalag

ELYTH S KINEZIOLÓGIAI SZALAG (vagy másképpen kinesiology tape, kinesiology tapasz, kinesiology szalag, kineziológiai szalag)

Kiválóan tapadó, hosszanti irányban rugalmas ragasztószalag, 100% pamut hordozóanyagra hullámszerűen felvitt bőrbarát, akril ragasztó réteggel. Légáteresztő, vízálló, gyorsan száradó. Több napig (3-5) a bőrön marad. Széles termékskálában kapható. Nagy sikerrel használtak az ELYTH kinesiology tape-t és krémeket a német sportolók a 2008-as pekingi olimpián, többek között a az olimpiai aranyérmet szerző német gyeplabda válogatott tagjai. Megfigyelhető volt az ELYTH S Kinesio Tape figyelemre méltó ragadása és stabilizáló képessége, még extrém körülmények között is, mint például az eső, a magas hő- és páratartalom

MI A KINESIOLOGY TAPE?
A kinesiology tape (ejtsd.:"kineziolodzsi tép") - vagy másképpen kinesiology tapasz, kinesiology szalag, kineziológiai szalag - Dr. Kenzo Kase, japán kiropraktőr és orvos által, a 70-es években kifejlesztett, az emberi bőrhöz hasonló erősségű, hosszirányban rugalmas ragasztószalag. A kinesiology tape-t, speciálisan képzett orvosok, gyógytornászok vagy fizioterapeuták tudják a legoptimálisabban felhelyezni - kérjük, forduljon a megfelelő szakemberhez a kinesio tape leghatékonyabb használata érdekében!
MIRE JÓ A KINESIOLOGY TAPE kinesiology tape, kinesiology tapasz, kinesiology szalag, kineziológiai szalag)?
A kinesiology tape-t különösen a krónikus fájdalom, izom- és ízületi rendellenességek mérséklésére lehet gyorsan és hatékonyan alkalmazni. A kinesiology tape a bőrre felragasztva 3-5 napig is fennmarad, nem gátolja a mindennapi életet, sőt alkalmalmazásával aktív életet élhetünk, sportolhatunk; fürödhetünk is akár kinesiology tape-pel a bőrünkön. A kinesiology tape alkalmazása közkedvelt a sportgyógyászatban, élsportolók előszerettel használják versenyeik alatt is, izületi vagy izom eredetű problémájuk, sérülésük kezelésére. Kinesiology tape főbb alkalmazásai: izomhúzódás, izomzúzódás, részleges szalagsérülés, bevérzések ill. ízületi folyadékgyülemek oldása, fokozott izomtónus ill. izomgörcs enyhítése, fájdalomcsillapítás, ízületigyulladás, rándulás, íngyulladás, nyirokkeringés stimulálása, mozgásszervi rehbilitáció, egyéb mozgásszervi panasz esetén.
MI A KÜLÖNBSÉG A KINESIOLOGY TAPE SZÍNEI KÖZÖTT?
Azonos márkájú és típusú, de különböző színű kinesiology tape-k anyagukban megegyeznek. Kinesiology tape színek közti különbségeknek a színterápiában van szerepe. KÉK, ZÖLD: nyugtató, pihentető; görcsoldás, izületi és izomfájdalmak valamint gyulladás esetén nyújt segítséget PIROS, NARANCSSÁRGA: segít anyagcsere betegségek, keringési zavarok, alacsony vérnyomás esetén, valamint segít a hőtermelő folyamatoknál TESTSZÍNŰ, SÁRGA: semleges hatású FEKETE: fokozza a piros és a kék szín hatását. A színek közti pontosabb különbségekért, kérjük forduljon a megfelelő szakemberhez!

Méretek:
2,5cm x 5 m(2db/doboz);
5cm x 5m;
7,5cm x 5m;
5 cmx 32m


ELYTH S CROSS TAPE
Fájdalompontokra, trigger-pontokra, reflexpontokra, akupunktúrás pontokra...stb. ragasztva használandó.

Méretek: Kicsi, Közepes, Nagy

Elyth S Cross Tape


Elyth S Hűtőkötés

ELYTH S BANDAGE COOL PRO - HŰTŐKÖTÉS
-Enyhíti a fájdalmat a hűtéssel
-Csökkenti a duzzanatot a kompresszió segítségével
-Akár két órán keresztül is hűt
-Nem kell hűtőben tárolni

Méret: 8 cm x 3 m


ELYTH S PREPARATION - SPORTOLÁS ELŐTTI KRÉM és ELYTH S HOT - BEMELEGÍTŐ KRÉM
Sportolás vagy megnövekedett igénybevétel esetén az izmok, inak és ínszalagok védelme érdekében javallott
alkalmazásuk.

150 ml

Elyth S sportolás előtti sportkrémek

Elyth S sportolás utáni sportkrémek

ELYTH S REGENERATION - REGENERÁLÓ KRÉM és ELYTH S COLD - HŰSÍTŐ KRÉM
Sportolás vagy megnövekedett igénybevétel esetén az izomfájdalom enyhítésére, az izomfeszültség feloldására, az izmok gyorsregenerálódása érdekében ajánlott a használatuk.

150 ml


ELYTH S FLUID - AKUT SPORTSÉRÜLÉSEKRE és ELYTH S BALZSAM
E két termék a sérülések hatékony kezelése érdekében lett kifejlesztve.

Spray - 200 ml

Balzsam - 150 ml

 

Elyth S sérülésekre sportkrémek