HOL VÁSÁROLHATÓAK MEG AZ ELYTH TERMÉKEK?


Elyth P termékcsalád

ELYTH P termékcsalád - a táplálékkiegészítők!*

Az ELYTH P termékek optimális támogatást nyújtanak fogyasztójuknak a legjobb teljesítmény eléréséhez, és lehetővé teszik a gyorsabb regenerálódást a szervezet megnövekedett igénybevételét követően.

A megfelelő táplálkozás az egyik legfontosabb tényező a sport sikerek valamint a gyors fizikai megerősödés érdekében, ebben nyújt hihetetlenül jó segítséget az ELYTH P termékcsalád.

Az ELYTH P termékeket használja és javasolja számtalan német élsportoló valamint vezető táplálkozási tanácsodó. Az összes ELYTH P termék garantáltan doppingmentes!

 

*Különleges táplálkozási célú élelmiszerek sportolók részére, melyek nem helyettesítik a kiegyensúlyozott és vegyes étrendet!


ELYTH P MINERAL DRINK - ITALPOR


Az ELYTH P termékek ideálisak, hogy növeljék a sportolók teljesítményt és, hogy felgyorsítsák a gyakorlatok utáni regenerációt. 
A helyes étrend az egyik legfontosabb tényező a sportsikerek elérésében.

Az ELYTH P Mineral Drink a kiválóan alkalmas arra, hogy fedezze a megnövekedett ásványi anyag és vitamin szükségletet sportolás előtt, alatt és után. Növeli a sportolók teljesítményét gyakorlatok közben, gyorsítja a regenerációt a gyakorlatok után. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz!

Ízek: 
vérnarancs, szamóca, cseresznye, citrom, egzotikus, szeder

Kiszerelés:
600g (újrazárható tasakban, elég kb 10 liter ital elkészítéséhez)

Elyth P logo

Elyth P Mineral Drink - Italpor


ELYTH P MINERAL DRINK - KONCENTRÁTUM


Alacsony szénhidráttartalmú vitaminital-koncentrátum L-carnitine–nel. 
ELYTH P Mineral Liquid rendkívül jó segítséget nyújt a folyadék, ásványi anyag és vitamin pótláshoz a sportolás előtt, alatt és után. Nagyon jóízű. Az L-carnitine hozzáadása segít zsírt égetni, és hozzájárul az alak jó formában tartásához.

 

Ízek: 
multivitamin, grapefruit, cseresznye, málna, fekete ribizli, citrom, ananász, szagos müge, kaktuszfüge, vérnarancs

Kiszerelés:
250 ml (kb. 12-15 liter ital készítésére elengendő)

Elyth P Mineral Liquid - Koncentratum

 

Elyth P Mineral Liquid - Koncentratum


ELYTH P PROTEIN 80+


Nagyértékű, 80 százalékos fehérje-koncentrátum az izmok támogatására. Az ELYTH P Protein 80 nem tartalmaz aszpartamot. Nagyon finom ízekben kapható. A 80 százalékos fehérjetartalom garantálja a legjobban a fehérjék felszívódását a gyomorban, és segíti az izomépülést illetve az izmok megóvását. ELYTH P Protein 80+ zsírtartalma alacsony, könnyen emészthetõ, valamint vízben és tejben is egyaránt nagyon jól oldódik.


Ízek:
banán, eper, csokoládé, vanília, pisztácia, cseresznye-banán, fekete áfonya-túró, citrus-joghurt, vadmálna, stracciatella

Kiszerelések:
500g

Elyth P Protin logo

 

Elyth P Protin 80+